HC Trainer kuulumiset

Ei kommentteja:
Long time no see. Eli hei taas pitkästä aikaa! Melkein kuukausi kulunut viime kerrasta, vaikka lupailin joka viikolta päivitellä kuulumisia koskien treeniohjelmaa. Kaikki ei oo mennyt ihan suunnitelmien mukaan ja päivistä on loppunut tunnit kesken.  Näin lyhyesti kerrottuna, treeniohjelma ei todellakaan ole viikon 3 jälkeen sujunut suunnitellusti. Viikon 3 jälkeen  muistaakseni muokattiin ohjelmaa meille sopivammaksi ja jätettiin toinen aerobinen kokonaan pois, mikä oli hyvä. 

Kuitenkin jossain vaiheessa koin takapakkia ruoan kanssa, eli mikään ei tuntunut maistuvan. Riisi, kalkkuna, naudanliha.. kaikki ne alkoi jotenkin kummasti "älllöttämään" mua. Samanlailla on käynyt pari kertaa aikaisemmin. Usein asia korjaantuu viikossa tai kahdessa ja sinä aikana ruokavaliossa on enemmän puuroa, leipää, rahkaa,
Jogurttia  ja hedelmiä tms. Kun ruokapuoli alkoi tökkimään, alkoi myös treenitkin. Pidettiin viikko 4 oikeastaan kokonaan "taukoa" ohjelmasta ja aloitettiin seuraavalla viikolla viikko 4 uudelleen. Kaikista vastoinkäymisistä johtuen en itse päässyt ohjelmaan vieläkään kunnolla mukaan. 

Päädyin pohdintojen jälkeen samaan lopputulokseen kuin viime kerrallakin, eli miksi tehdä jotain mistä ei nauti. Omalla kohdalla se tarkoittaa nyt ruokapuolta, jos mulle ei maistu kalkkuna ja riisi, niin miksi sitä väkisin söisin? Elämästä kuuluu nauttia ja tehdä niitä juttuja mistä tykkää. Jos haluan noudattaa jotakin tiettyä ruokavaliota tai treeniohjelmaa, niin teen sen täysin itseäni varten ja omaa kehoa kuunnellen. Ensiviikosta siispä jatketaan treenejä ja ruokavaliota erilailla, siten että se tuntuu itsestä hyvältä.
Onneksi me osataan molemmat koostaaruokavaliomme niin, että se tukee meidän tavoitteita. Ilman erikseen laadittuja ohjelmia.




Sinänsä harmittaa, ettei kaikki mennyt ihan suunnitelmien mukaan ja tämä ohjelma jääkin kesken. Onneksi aina voidaan yrittää uudelleen, eikä maailma kaadu milläänlailla tähän. 
Oon itseasiassa ollut paljon tyytyväisempi ihan kokonaisvaltaisesti, kuin mitä treeniohjelman aikaan. Oon kerennyt näkemään kavereita ja viettämään aikaa mulle tärkeiden ihmisten kanssa. Oon tehnyt paljon muita juttuja jotka tekee mut onnelliseksi ja on ollut aikaa panostaa opiskeluihin ja muihin tulevaisuuden suunnitelmiin. 

Ihanaa pääsiäistä❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti