HC Trainer viikko 2

Ei kommentteja:
Pieni päivitys taas treeniohjelman kuulumisista. Toinen viikko sujui ihan kivasti, vaikka pieni väsymys painoi päälle. Aerobisen kesto nousi 25minuuttiin, jotka siis tehtiin aamuin illoin. Aerobisia ollaan tällähetkellä tehty kolmella eri tavalla: Ukona hölkäten, salilla juoksumatolla tai meidän rappukäytävän portaita kävellen. (Rappukäytävä on aika kova! Aika menee nopeesti ja saa hikoilla!)

Salitreenien teemana oli kuminauhat, (joita meiltä itseltä ei löytynyt), joten jouduttiin soveltamaan liikkeitä välillä ilman. Myöskin super- ja dropsetit kuului joka treeniin. Ohjelman myötä on tullut hirveästi uusia liikkeitä kokeiltua salilla. Veikkaan, että joitakin uusia liikkeitä tulen myös käyttämään ohjelman jälkeenkin. :)

Painossakin on tapahtunut muutosta ja eroa ensimmäiseen viikkoon oli noin puoli kiloa. Mihin olen hyvin tyytyväinen. Toisaalta vaaka ei itselle ole se tärkein "mittapuu" vaan peili, joka kertoo enemmän kuin se vaaka.



Treeniohjelman jatkosta ollaan käyty hiljattain vähän keskustelua.. kuinka saadaan se palvelemaan parhaiten meitä ja meidän tarkoitusperiä. Todettiin, että olisi ehkä parempi tehdä aamuisin salin yhteydessä lyhyt aerobinen, ja illalla sitten pidempi. Molemmat ollaan kuitenkin töissäkäyviä ihmisiä, jolloin aikaa ei ole rajattomasti ennen työpäivää. Siinä nyt ei ole mitään järkeä, että herättäisiin 3 yöllä treenaamaan.😃 Enkä usko että kumpikaan meistä siitä nauttisi, ja miksi tehdä jotakin mistä ei pidä? 

Näillä ajatuksilla jatketaan kolmatta viikkoa, ihan hullua että pian ollaan jo puoli välissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti