HC Trainer viikko 1

Ei kommentteja:
Hei ! 

Kuten lupasin, päivitän Hardcore trainer -ohjelman kuulumisia joka viikolta. Nyt on ensimmäinen viikko ohitse ja aika kertoa vähän kuulumisia. 
Viikko on sujunut mielestäni erittäin hyvin, vaikka välillä on väsyttänytkin ja nälkäkin päässyt yllättämään. Ylimääräinen pöhötys kropasta on poistunut ja olo tuntuu jo nyt kevyemmältä. Aamupainot on merkitty ylös ja ero maanantain ja sunnuntain painoon oli jopa 1,4kg.

Meidän päivät arkiaamuina on alkanut klo 4.00 herätyksellä ja aamupalalla. Salitreeni ja aamuaerobinen on tehtynä vähän yli klo 6 jälkeen. Todettiin, että on paljon mukavampaa aloittaa päivä aikaisin treenillä niin työpäivän jälkeen ei ole muuta kuin ilta-aerobinen tehtävänä. Päivällä ja illalla jää paljon enemmän aikaa tehdä muita juttuja ja päästään aikaisin nukkumaan. Jotta saadaan tarpeeksi lepoa ja vähintää 8h unta, nukkumaan on menty viimeistään  klo 20.00 aikaan.




Salitreeneissä tämän viikon teemana oli supersetit ja treenijako menee näin joka viikko:

ma: Etureidet, alavatsa & pohkeet
ti: Rinta & olkapäät
ke: Hauikset & ojentajat
to: Alaselkä, takareidet & ylävatsa
pe: Yläselkä & pohkeet

Viikonloppuisin on niinsanottu active rest day, eli vain aamu- ja ilta-aerobiset. Aerobisten pituus ensimmäisellä viikolla oli 20min. Aamuisin 20minuuttia tehtiin salitreenin jälkeen, ja iltapäivisin tehtiin lenkki yleensä ulkona.
Aerobisten pituus tulisi joka viikko kasvaa, mutta meidän osalta ei ole vielä varmuutta kuinka pitkiksi tullaan nostamaan.. tämä riippuu täysin siitä, miten kroppa reagoi. 





Ruokavalioon on viikon aikana tottunut suht hyvin. Ähkyä ei ole tarvinnut pelätä ja ruoka riittää niin, ettei tarvitse nälkäisenä käydä nukkumaan. Olen pyrkinyt pitämään 3-4h ruokailujen välissä, ja juonut noin 3,5L vettä päivän aikana. 
Makeanhimoa (josta olen kärsinyt melkein päivittäin) olen taltuttanut pastilleilla ja tuoreilla mansikoilla. 😃 Naistenpäivänä käytiin myös sushilla, (joka tietty sovitettiin päivän makroihin) jolloin jälkkäriksi söin tuoreita hedelmiä. 😍

Ensimmäinen viikko siispä onnistunut ja todella hyvillä fiiliksillä seuraavaan viikkoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti