8-week Hardcore Trainer

Ei kommentteja:
Tänään alkoi kaged musclen 8-viikon mittainen treeniohjelma, joka vedetään läpi yhdessä toisen puoliskon kanssa.  Hardcore trainer on rasvanpolttoon keskittyvä ohjelma, jonka on suunnitellut Kris Gethin. Kaged musclen treeniohjelmia on tullut seurattua sivusta jo jonkin aikaa, kun avopuoliso on niitä läpi käynyt. Muutamia kertoja olen itsekin mukana tehnyt joitakin salitreenejä. Tälläkertaa ollaan mukana ihan alusta loppuun saakka, ja innolla odotan millaisia lopputuloksia saadaan aikaiseksi!

Seuraavan kahdeksan viikon ajan, tulen päivittämään ohjelman kuulumisia joka viikolta tänne blogin puolelle. Kaikki tähän ohjelmaan liittyvät postaukset löytää jatkossa tunnisteella Hardcore Trainer.
Mikäli päivittäisen menon seuraaminen kiinnostaa, niin linkki instagramiin löytyy sivupalkista. 



Verrattuna entiseen, ruokavalio tällä kahdeksan viikkoisella muuttuu sinällään paljon, mutta ei kuitenkaan. Perus ruoka-aineet pysyy suurinpiirtein samana, kun mitä olen tottunut syömään. 
Yksi suurin muutos on tietysti makrot. Tässä ruokavaliossa on vähemmän hiilareita eikä yhtään ylimääräistä lisättyä rasvaa. Saan siis heittää hyvästit aamupuuron maapähkinävoille. Lisäksi tähän ruokavalioon ei kuulu pasta tai naudan jauheliha, joita olen päivittäin tottunut syömään. Pastan sijasta syödään riisiä tai kvinoaa ja jauhelihan vaihdan vähärasvaisempaan lihaan.

Mikä tärkeimpänä ja varmasti suurimpana muutoksena: ei herkkuja! Varmasti tulee tekemään tiukkaa, varsinkin nyt kun huomaa millaiseen sokerikoukkuun on itsensä taas ajanut.. 😃 Kuitenkin, mitä kauemmin olen ilman sokeria, sitä helmpommaksi se käy.


Salitreenien, kuten aerobistenkin määrä tulee muuttumaan (radikaalisti). Sali treenejä tulee viikkoon 2 lisää, ja aerobisia 11 (jep, 11). Viikossa on siispä 5 salia ja aerobiset joka päivä aamuin/illoin.
Aamu - ja ilta-aerobisten kestot myös kasvavat mitä pidemmälle viikoissa mennään. Myös 
salitreenien "teemat" muuttuvat myös viikottain, eli yhtenä viikkona esim. drop settejä, toisella taas supereita tms. 

Helppoa ei varmaankaan tule olemaan, mutta se on varmasti kaiken vaivan arvoista. 8 viikkoa on loppupeleissä hyvin lyhyt aika. 

Ensi kerralla siispä kuulumisia, miten ensimmäinen viikko on sujunut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti